Amsterdamse Balletschool

Amsterdamse Balletschool

Ik ben Jeannet Smit, gediplomeerd dansdocent. Ik heb mijn klassieke opleiding gevolgd aan de Amsterdamse Theaterschool en verder veel lessen gevolgd o.a. Ivan Kramar, Paul Estabrook, Carmen Hogestraten en Alan Land. De Russische stijl heb ik gevolgd bij: Kalina Bogöva en Rinat Gizatulin. De Amerikaanse stijl heb ik geleerd bij David Howard.

Waarom naar Klassiek ballet of Jazzdance? Omdat het fijn is om klassiek ballet te dansen en om Jazzdance te dansen. Dansen is een heel intensieve manier van bewegen. Je traint niet alleen je benen en armen, maar je hele lichaam: de rug-, buik-en bilspieren, schouders, nek en de stand van het hoofd.
Door het trainen van Benen-, Buik- en Bilspieren (de 3 B''s) verbrandt je daar dus plaatselijk vet en wordt je daar gegarandeed slanker en je wordt er ook super lenig van. Je gaat je beter bewegen en door het oefenen van de danscombinaties, krijg je steeds meer plezier in het dansen zelf. De enige voorwaarde is enthousiasme.

Services

  • Proefles

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dansschool-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Amsterdamse Balletschool
Hugo de Grootkade 76/2 HOOG
1052LX Amsterdam

+31 (0)20 6825478

Deel deze pagina

Amsterdamse+Balletschool img