XL Dance

XL Dance

XL DANCE heeft een zeer uitgebreid rooster aan lessen. Voor elke leeftijd en niveau is wel een geschikte les te vinden. Wij geven ook persoonlijk advies. Zo sta je altijd in de les die bij je past. Wil je eerst een les proberen, vraag dan een gratis proefles aan.
XL Dance heeft speciale beginners cursussen voor kinderen (Streetdance4kids), jongeren (Hiphop & Streetdance) en volwassenen (Hiphop & Streetdance en Dancemix & Zumba).

XL Dance staat onder leiding van René Bardoel. Er is een groot aanbod van lessen in zeer diverse dansstijlen en voor verschillende niveau's en leeftijden. Een ontspannen sfeer in de lessen is voor XL Dance erg belangrijk opdat een brede groep cursisten zich thuis kan voelen.

René Bardoel heeft onder andere gestudeerd aan de Dansacademie Arnhem en gedanst in diverse dansproducties voor zowel theater als televisie. Tevens heeft René jarenlang als gastdocent gewerkt aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam Hij gaf daar danslessen aan dansdocenten die zich wilden bijscholen in eigentijdse dansstijlen. Vervolgens heeft René vier jaar als hoofddocent Jazzdance gewerkt aan de MBO Dansopleiding in Haarlem.

Services

  • Inschrijven via webwinkel

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dansschool-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

XL Dance
Gasthuisvest 47
2011EV Haarlem

+31 (0)6 53159935

Links

Website

Deel deze pagina

XL+Dance img