Dance Centre Omar Smids

Dance Centre Omar Smids

Leren dansen? Leuk, maar bij wie? En hoe maak je die keuze? Het antwoord is even simpel als eerlijk: komen, kijken, en een keer vrijblijvend meedoen! Ofwel kijk en vergelijk! Alleen dan weet je of het je bevalt.

Met deze info proberen we alvast een redelijk beeld te geven van de sfeer en de mogelijkheden binnen onze gezellige school. De nieuwe lessen starten altijd in derde week van januari en september.

Mensen hebben altijd gedanst, en zullen ook altijd blijven dansen. Op bruiloften, feestavonden, vakanties, disco’s, overal wordt gedanst. Dus wie kan dansen hoort er altijd bij. Behalve leuk is dansen zeker ook sportief en sociaal bezig zijn, van beginner tot top danser.

Maar niet iedereen danst overal hetzelfde. Ieder land en iedere regio heeft zo z’n eigen cultuur, gewoontes en (volks) dansen. Een danscursus volgens het wereld dansprogramma is ontwikkeld om er voor te zorgen dat wereldwijd iedereen met elkaar kan dansen - een soort wereldtaal in dans.

Moet je leren dansen? Dat is net zoiets als moet je leren zwemmen? Nee, hoeft niet, maar dan moet je wel uit de buurt van water blijven. Zo is het ook met dansen. Als je nooit uit gaat, nooit naar een feest, of een bruiloft (wat denk je van je eigen bruiloft of jubileum) dan hoef je niet te leren dansen.

Wat mag je van onze lessen verwachten? Gezelligheid staat voorop - en in die sfeer leren we iedereen de eerste paar weken bewegen op diverse muzieksoorten. Daarna de belangrijkste dansen die je nodig hebt op feestjes. En dat in onze prachtig ingerichte school met een dansvloer van 15 x 9 meter, een spiegelwand over de hele lengte, een groot podium, een gezellige grote bar etc. Er zijn twee rookruimtes in de zaak dus niemand hoeft naar buiten.

Dansles bij ons is dus: gezellig uit en nog wat nuttigs leren ook dat kan met je partner, met vrienden, familie of de buren, solo/alléén kan ook, maar dan moeten we even een partner zoeken, want niemand zit bij ons aan de kant, en we laten niet wisselen om een tekort aan heren op te lossen.

Maar we doen nog veel meer, vele dans- oefen- bal- en feestavonden per seizoen, of populaire jeugd disco’s, inhaallessen of bijles indien dit nodig is, eventueel afdansen voor een diploma of bijvoorbeeld wedstrijdtraining tot het hoogste niveau, dansweekenden naar het buitenland, etc. In een echte dansschool gebeurt dus nogal wat ! Wij zijn al jaren zo’n school en niet zelden zijn we ook trendsetter met nieuwe originele dingen. We nemen je graag op in onze gezellige wereld!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dansschool-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dance Centre Omar Smids
Amperestraat 6
8912AD Leeuwarden

+31 (0)58 2161619

Deel deze pagina

Dance+Centre+Omar+Smids img