Danzation Dans- en Sportschool

Danzation Dans- en Sportschool

Ben je op zoek naar een plek waar je kunt dansen op de nieuwste muziek?Of zoek je een sportschool waar je hard kunt trainen in een gezellige groep? Of wil je een studio waar je door kunt stromen naar een dansteam dat meedoet aan wedstrijden op nationaal niveau? Bij DanZation! ben je aan het goede adres.

Bij onze studio kun je terecht voorverschillende lessen op dansgebied zoals Streetdance, Kiddance, Clipdance, Hiphop, Breakdance en Moderne dans. Voor de sportliefhebbers geven we cursussen ZUMBA, Mixed-up, Pilates en Bodyshape. Onze studio vind je in Zeist aan de v/d Merschlaan 45. Daarnaast worden er danslessen gegeven in Driebergen, Odijk, Amersfoort en Wijk bij Duurstede. Ook zijn onze docenten te boeken voor workshops (basis- en middelbare scholen, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes etc.) en choreografieontwikkeling. Verder hebben we verschillende demoteams die een knallend optreden kunnen verzorgen op bijvoorbeeld een (bedrijfs)feest, een productpresentatie of een modeshow.

Op onze website www.danzation.nl vind je meer info over de lessen die je bij ons kunt volgen. Daarnaast kun je bekijken wanneer en waar de demoteams optreden, wat de komende activiteiten zijn en hoe de foto’s van afgelopen activiteiten, optredens en wedstrijden er uit zien. Natuurlijk kun je ook meer informatie opvragen per mail.

Veel plezier!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dansschool-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Danzation Dans- en Sportschool
Van der Merschlaan 45
3705TG Zeist

+31 (0)30 6913751

Deel deze pagina

Danzation+Dans-+en+Sportschool img