Fennie van der Haar Balletschool

Fennie van der Haar Balletschool

Deze balletschool biedt een ruim programma ballet en dans aan, voor jong en oud!

Met deze website willen wij u graag informeren over onze balletschool, ons dansprogramma, de lestijden en de uitvoeringen die hebben plaatsgevonden.
Lijkt het u leuk om eens te komen kijken, of wilt u graag meer informatie, neem dan telefonisch contact met ons op (050) 409 4021.

Vanaf haar jeugd danst Fennie van der Haar al, waarbij ze les kreeg van Gretel van Bruggen, toendertijd een begrip in Noord Nederland.

Later ging Fennie zelf lesgeven bij Gretel in Groningen en in de dependance in Zuidlaren. Sinds 1980 heeft Fennie haar eigen balletstudio gevestigd in een boerderij aan de Brinkstraat in Zuidlaren.


Er wordt hier lesgegeven aan jong en oud, en komen er af en toe gastdocenten. Er wordt lesgegeven in kleuterballet, klassiek ballet, jazz en streetdance, show/musical en keepfit training en Pilates. De leerlingen komen voor een groot deel uit Zuidlaren, maar ook zeker uit de omringende plaatsen.


Elk jaar wordt er een uitvoering gegeven door de leerlingen, waarbij alle vormen van het dansprogramma de revue passeren.

De meeste lessen worden door Fennie zelf gegeven.
Zij is staatsgediplomeerd dansdocent en heeft de beroepsopleiding van de Royal Academy of Dance gevolgd (dipl. elementary en intermediate).

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dansschool-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fennie van der Haar Balletschool
Brinkstraat 22
9471EX Zuidlaren

+31 (0)50 4094021

Deel deze pagina

Fennie+van+der+Haar+Balletschool img