Dazzling Dansstudio

Dazzling Dansstudio

Dazzling bestaat sinds september 1999 en is gevestigd op het centraal gelegen bedrijventerrein De Oude Veiling.

Dazzling is begonnen met Streetdance en Showdance, maar inmiddels worden er ook vele andere dansvormen onderwezen, zoals:

Breakdance, Fusion, Hip Hop, Female Hip Hop, Hip Hop/Streetdance Kids, Kids Swing, Kleuter-/Klassiek ballet, Lyrical Jazz, Modern Jazz, Peuter Swing, Pilates, DAZZLING ACADEMY, Streetjazz, Rhythms (zumba-dance) en Show-/Musicaldance.

Dazzling vindt dat dansen vooral veel plezier moet geven. Meegenomen is dat het je conditie, je coƶrdinatie, je spierkracht en je gevoel voor ritme verbetert. De wijze waarop hier vorm aan gegeven wordt, verschilt per les. De lessen welke bij Dazzling worden gegeven, zijn voor alle mensen, jong en oud, die zin hebben om iets te doen met hun lichaam en/of expressie willen geven aan hun gevoel voor muziek. Of je nu net begint met dansen of al jaren ervaring hebt, voor iedereen is er de mogelijkheid lessen te volgen.

Dazzling Theater is een studio waar je het theater beter leert kennen. Een plek waar jongeren de vreugde en de magie van het theater leren. Samen zingen, dansen en acteren in een toneelstuk of musical. Hier kan je je eigen creativiteit ontdekken en verder ontwikkelen. Dazzling Theater is een plek waar leerlingen serieus genomen worden en ook hun eigen creatieve ideeƫn kunnen inbrengen. Een plek waar leerlingen zichzelf mogen en kunnen zijn. Bezit jij de talenten die er nodig zijn of heb je een specifiek talent meld je dan aan bij Dazzling Theater. Je hoeft geen audities te doen!

Services

  • Voor openings- en lestijden zie onze website www.dazzling.nl

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De dansschool-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dazzling Dansstudio
De Oude Veiling 21
1689AA Zwaag

+31 (0)229 266313

Deel deze pagina

Dazzling+Dansstudio img